Öne Çıkanlar MANİSA BÜYÜKŞEHİR Bir Emniyet Müdürü klasiği İranlı şampiyon baba ve kızı Türkiye için dövüşmek istiyor Ali Uçaktan Manisalı üreticiye müjdeli haber ak parti manisa il kadın yönetim kurulu üyesi

Akhisarlılar Obeziteye Karşı Yürüdü
Manisa Halk Sağlığı Müdürlüğü Akhisar Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla Akhisar Şehir Stadında ’Obezite’ye karşı hareketli yaşam’ yürüyüşü gerçekleştirdi.
Yürüyüş öncesi konuşma yapan Akhisar Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Öznur Özkan Bambal, "Toplumumuzun en önemli sorunlarından olan obeziteyle ilgili farkındalık oluşturmak için İlçe Toplum Sağlığı Merkezi olarak bir yürüyüş tertiplemiş bulunuyoruz. Çağımızın en büyük hastalığından kurtulmanın en önemli unsurları düzenli beslenmek ve hareketli bir yaşamı tercih etmektir. Özellikle son zamanlarda hazır yiyeceklerin tercih edilmesi ve teknolojik bağımlılık obezitenin ortaya çıkmasında en büyük etken olarak görülmektedir. Özellikle çocuklarımızın hareketlerinin kısıtlanmaması için yetkililerden özellikle oyun alanlarının genişletilmesini ve çoğaltılmasını istiyoruz." dedi.
Akhisar Şehir Stadında ’Obezite’ye karşı hareketli yaşam’ yürüyüşüne Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Öznur Özkan Bambal, Sağlık Personeli, İlçe Gençlik Spor Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, beden eğitimi öğretmenleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel