Öne Çıkanlar Başakşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü para

ÇİPİLOĞLU:”ESNAF BİR AİLENİN EVLADIYIM”
 “ÜNİVERSİTE ŞEHİRLE BÜTÜNLEŞECEK”

Aday adaylığı sürecinden önce Manisa Celal Bayar Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi’nin danışmanlığını da yapan Doç. Dr. Ali Çipiloğlu “Rektörümüz ile birlikte bir sinerji yakalandık. Üniversite ve Manisa’nın bütünleşmesi Sayın rektörümüzün üstün çabalarıyla en kısa zamanda gerçekleşecektir. Buna inancının tamdır. Aynı sinerjinin 7 haziran seçimlerinden sonra da Manisa milletvekilleriyle yakalanıp, Manisa hak ettiği yere getirilecektir.”

“MANİSA’YI MANİSA’LILAR TEMSİL ETMELİ”

Mecliste Manisa’yı Manisa’lıların temsil etmesi gerektiğine vurgu yapan Çipiloğlu,

“Manisa’da doğmuş, bu topraklarda büyümüş, 17 ilçenin havasını teneffüs etmiş, maddi ve manevi kimliğini Manisa’da bulmuş, Manisa’ya karşı sorumluluğu olduğunu düşünen bir kardeşiniz olarak bu vazifeye talip oldum. Allah utandırmasın.

Elbette ki Manisa’lılık demek, Manisa’da doğmuş olmak değil, Manisa’da doymak, kendini Manisa’lı ve Manisa’ya borçlu hissetmek demektir. Bu tanıma uyan herkes Manisa’lıdır.

17 ilçesiyle Manisa’ya hizmet etmek, bu şehre olan borcumuzu ödemek, gelecek nesillere daha huzurlu, yaşanabilir, müreffeh bir Manisa teslim etmek en büyük arzumdur. Şehzadelerin yetişip yönetime hazırlandığı Manisa’mızda, yeniden devleti yönetecek muhakemeye sahip gençlerimizin yetiştirilmesi için ve yeni Yiğitbaşı Veli lerin rehberliğinde yeni bir Manisa için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım.” Dedi.

GERİTER ÇİPİLOĞLU’NA BAŞARILAR DİLEDİ

Birlik başkanı Geriter, Manisa’lı esnaf bir ailenin evladının Milletvekili aday adayı olmasından memnuniyet duyduğunu söyleyerek Çipiloğlu’na çıktığı meşakkatli yolda başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel