Öne Çıkanlar manisa salihli Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti İl Müdürü Öztürk

Vali Ünlü, öğrencilere Ramazan pidesi yaptı

Manisa Valisi Enver Ünlü iftar programlarına misafir olduğu Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Ramazan pidesi yaptı.

İftar programı kapsamında Akhisar ilçesine giden Vali Enver Ünlü, Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle birlikte iftar yaptı. İftar yemeği öncesi Vali Enver Ünlü, pansiyonda kalan öğrencilerle gıda, okulöncesi ve tekstil atölyelerini gezerek yapmış oldukları çalışmalar, ürettikleri ürünler hakkında bilgi aldı. Vali Ünlü, okulun endüstriyel unlu mamuller üretim tesisi atölyesinde öğrencilerle birlikte pide hazırlayıp pişirdi. Öğrencilerle birlikte orucunu açan Vali Ünlü, daha sonra hazırlanan Ramazan Etkinliği Programını izledi.

Programda konuşan Vali Ünlü, öğrencilerin hazırlamış oldukları gösterileri büyük beğeni ile izleyip takdir ettiğini belirtti. Vali Ünlü, öğrencilere “Sizler geleceğimizin teminatısınız ve bu ülkenin geleceğini sizler inşa edeceksiniz. Çok zekisiniz, çok pratik ve çok beceriklisiniz. Ama teknolojiye bağımlı olup mesajlaşmaya ağırlık vermeyin. Konuşun, kendinizi ifade edin. Kitap okuyun, şiir okuyun. Bunlar medeni cesaretimizi geliştirir. Farklı farklı özellikleriniz var. Birbirinizden istifade edin. Çağımızın en büyük hastalıklarından biri hareketsizlik. Bol bol spor yapın, hareket edin. En güzel arkadaşlıklar bu çağlardaki arkadaşlıklar. Yatılı okulda okumak hayata en az 1-0 önde başlamak demektir. Çünkü ailelerimizden erken yaşta ayrıldığınız için daha çabuk olgunlaşıyor, daha erken ayaklarınızın üzerinde durmayı öğreniyorsunuz. Bu yaşlardaki dostluklar, arkadaşlıklar en samimi en güzel dostluklar ve bu yaşamınızın kıymetini bilip doya doya yaşayın. Okulumuz çok güzel bir okul. Yaptıran hayırsever Zeynep Gülin Öngör hanımefendi ve ailesi sayesinde her türlü imkana sahip güzel bir okul yaptırılmış. Allah razı olsun. Okul hayatınızda ve hayatınızın diğer alanlarında başarılar diliyorum. Hazırlamış olduğunuz güzel gösteri için tebrik ediyorum” dedi.

Vali Ünlü’ye Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğrelli eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel