Öne Çıkanlar manisa salihli milletvekili aday adayı salihli kızılay emrullah işler

Resim kursuna büyük ilgi

Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından değişik yaş gruplarından kursiyerler için üç resim kursu açıldı.

Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan ve 13 öğrencinin katıldığı kurslar yoğun ilgi görüyor. Resim Öğretmeni Hüseyin Erğil tarafından verilen kursun haziran ayına kadar devam edeceği ifade edildi.

Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Oruç, "Resim kursumuzu geçen yıldan beri açıyoruz. Resim kursumuz yoğun bir ilgi görüyor. Kurslarımız her yaştan gruplara hitap ediyor. Öğrencilerimize açmış olduğumuz kurslarda güzel sanatlar lisesine ve akademik resim eğitimine yönelik oluyor. Amacımız öğrencilerimizin içindeki resim potansiyelini ortaya çıkarmak. Kültür sanat kurslarına merkezimizde yoğun talep oluyor. Talepleri karşılamaya azami gayret gösteriyoruz. Değişik yaş gruplarından 3 resim kursumuz var." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel