Öne Çıkanlar manisa belediyesi milletvekili aday adayı salihli kızılay salihli

Kırkağaç’ta 36. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Kırkağaç Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığında, terörle mücadele kursu gören 36. dönem uzman erbaşlar yemin etti.

Törene, Foça Jandarma Komando Eğitim Komutanı Tümgeneral Yusuf Ziyaddin Cavlak, Kırkağaç Kaymakamı Zafer Oktay, Kırkağaç Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanı Albay Adem Şakrak, Kırkağaç Belediye Başkan Vekili Kemal Tekgöz, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, asker aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından protokolün askerleri selamlaması ile başladı. 323 Uzman Erbaş’ın toplu halde yemin etmesinin ardından, askerler tarafından hazırlanan gösteriler büyük beğeni topladı.

Aileler tarafından yoğun katılımın olduğu yemin töreninin finalinde ise uzman çavuşlar, aileleriyle hasret giderdi. Tören sonrası ailelerine kavuşan uzman erbaşlar büyük mutluluk yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel