Öne Çıkanlar MANİSA BÜYÜKŞEHİR Salihli AK Parti Yeni Yönetimini Basına Tanıttı ak parti manisa il kadın yönetim kurulu üyesi Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin Ülkücü İşçiler Derneği. Selendi

İzmir Maratonunda Manisa’dan 3 fotoğraf ödül aldı

Bu yıl 4. kez yapılan İzmir Maratonunda çekilen fotoğrafların katıldığı yarışmada, Manisa’dan katılan 3 yarışmacının fotoğrafları sergilemeye layık görüldü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 21 Nisan 2024 tarihinde 4. kez “Maraton İzmir” isimli koşu yapıldı. “Sağlıklı ve Kaliteli Yaşam” sloganı ile yapılan “Maraton İzmir” teması altında 18-19-20-21 Nisan 2024 tarihleri arasında çekilmiş olan fotoğraflar yarıştı. Yarışmaya katılan 68 fotoğrafçının 327 fotoğrafından, 40 fotoğraf ödül ve sergilemeye değer bulunurken Manisa’dan katılan 3 yarışmacının fotoğrafları sergileme kazandı. Yarışmaya Manisa’dan katılan Erdem Arif Yiğit ’Atlet_8472’ adlı fotoğrafıyla, Hayati Adıgüzel ’Sıcak Kalpler’ fotoğrafıyla ve Oktay Karaduman ’Start’ isimli fotoğrafıyla sergilemeye layık görüldü. Yarışmanın ödül töreninin 19 Mayıs tarihinde yapılacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel