Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Zafer Sezer Alp Baba İlgilenir alaşehir mitingi sofralık zeytin

Başkan Kayda, Piyanonun Genç Yeteneklerini Ağırladı
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Uluslararası Mozart Akademisi Piyano Festivali yarışmasında 2’nci olan Damla Ece Karataş ile başarı belgesi kazanan Ada Kazıl ve Aygen Kanıl’ı makamında ağırladı.
Minik piyano ustaları, Damla Ece Karataş, Ada Kazıl ve Aygen Kanıl’ı başarılardan dolayı tebrik eden Başkan Zeki Kayda, “Sizlerin başarılarıyla gurur duyuyorum. Eminim ki yakın zamanda çok daha iyi yerlere geleceksiniz. Çocuklar bizim geleceğimiz. Önemli olan onların mutlu olmaları ve kendilerini mutlu eden şeylerle uğraşmaları. Bize düşen görev ise, yeteneklerini geliştirmek için onlara destek olmak. Hepsi pırıl pırıl ve adeta gözlerinin içi parlıyor. Biz her zaman yanlarındayız, destekçisiyiz. Sizleri çok seviyoruz” dedi.
Ziyarette Piyano Öğretmeni Gülmira Ustalar ile Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Özel Kalem Müdürü Elvan Akçalı Şentarhanacı ile minik ustaların aileleri de yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel