Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü iOS kullanıcıları şehidimiz var Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker alaşehir

Cumhuriyet’in 100. yılına 100 kişilik harmandalı gösterisi

Cumhuriyet’in 100. yılı Kutlama Haftası etkinlikleri Manisa’da büyük bir coşkuyla başladı. 100. yıla özel öğrenci, öğretmen ve velilerden oluşan 100 kişilik harmandalı gösterisi büyük beğeni toplarken, Manisa protokolü ve vatandaşlar hafta etkinliklerini kortej yürüyüşüyle başlattı.

Cumhuriyet’in 100. yılı Kutlama Haftası etkinlikleri Manisa’da büyük bir coşkuyla başladı. Kutlama Programları Açılış Yürüyüşünün başlangıcında Manisa Valiliği önünde bulunan Cumhuriyet Meydanında Çağatay Uluçay ilk ve ortaokulunun öğretmen, öğrenci ve velileri tarafından 100. yılda 100 kişiyle harmandalı gösterisi yapıldı. Arkalarında ’100 Çağataylı Atasını karşılıyor’ yazılı tişörtlerle sunulan harmandalı gösterisi büyük beğeni topladı. Harmandalı gösterisinin hemen ardından Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, daire başkanları, kurum müdürlerinden oluşan Manisa protokolü ile birlikte Manisa Valiliği önünden Tarzan Meydanına kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Motosikletli ve bisikletlilerin ardından sporcular ve protokol üyelerinin yürüyüşü boyunca vatandaşlar da 100. yıl coşkusuna alkışlarla ve ellerindeki Türk bayraklarıyla eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel