Öne Çıkanlar manisa belediyesi milletvekili aday adayı salihli kızılay salihli

“Şehir Okumaları Projesi” Kapsamında İzmir Konuşuldu

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi “Şehir Okumaları Projesi” kapsamında 26 Ocak 2024 Cuma saat 20:00’de Şehzadeler Belediyesi Şehit İlhan Varank Kütüphanesi Toplantı Salonunda bir araya geldi.  

TDED Manisa Şube Başkanı Dr. Muzaffer Yurttaş yaptığı açıklamada “Şehir Okumaları projemizde bu akşam İzmir’i konuştuk. İzmir’e ait ezgileri ve türküleri dinledik. Çayın yanında İzmir boyozunun ikram edildiği programda başta Sayın Mehtap Altan ve Sayın Emre Tufan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu güzel salonu milletimizin hizmetine sunan Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik ve Kültür Müdürü Sayın Ramazan Şevik e teşekkür ediyoruz” dedi.

Toplantıya konuk olarak Antik Duvak Smyrna Kitabının Yazarı Şair ve Yazar Mehtap Altan, Manisa Fatih Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Emre Tufan katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel