Öne Çıkanlar manisa belediyesi milletvekili aday adayı salihli kızılay salihli

İl Emniyet Müdürü Aktaş Ziyaretlerini Hız Kesmeden Devam Ediyor

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Manisa Göç idaresi İl Müdürü Nihal Arıt’ı ziyaret etti.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Manisa’ya geldiği günden beri dur durak bilmeden ziyaretlerine devam ediyor, tüm kamu kurumlarını ziyaret edip Manisa Emniyetinin tüm kurumlar ve vatandaşlarla iç içe olacağını söyleyen Aktaş Manisa halkının güveni ve huzuru için elinden geleceğini iletti.

Manisa Göç idaresi İl Müdürü Nihal Arıt da ziyaret eden Aktaş Manisa’da yaşayan göçmen nüfusu hakkında bilgiler aldı. Aktaş yaptığı konuşmada “Manisa’mızda yaşam hayatına devam eden göçmenler hakkında bilgiler almak için bugün il Müdürümüz Nihal hanıma ziyarette bulundum, bana vermiş olduğu bilgiler için teşekkür ederim” dedi.

Manisa Göç idaresi İl Müdürü Nihal Arıt ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken çalışmaları ve ziyaretleri için Emniyet Müdürü Aktaş’ı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel