Öne Çıkanlar manisa belediyesi milletvekili aday adayı salihli kızılay salihli

İl Emniyet Müdürü Aktaş Manisa Halkı İle Bütünleşiyor

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş makamında oturmayı değil halkıyla bütünleşerek devletin gülen yüzünü gösteriyor.

Alışılagelmiş devletin çatık kaşlı sert bakışlı imajından çok farklı bir çizgi çizerek kısa zaman sürecinde Manisa da müthiş bir sevgi çemberi oluşturak Altaş sık sık Mahalleleri, muhtarlarla birlikte gezerek her mahallenin sorunlarını bizzat halktan dinleyerek sorunları tesbit ederek ona göre çözümler sunacağını anlatması, beraberinde sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarını tek tek ziyaret ederek çok kısa zamanda Manisa’yı ve sorunlarını yakından tanıma fırsatını yakaladı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ardından hiç dinlenmeden aktivitelerini sürdüren Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş dün de Şehzadeler/Peker Mahallesi Muhtarı Saffet Taşkıncan ile vatandaş buluşmaları devam etti hemen ardından mahalle esnafına ziyaretle güvenlik konularında sorunlarının olup olmadığı konusunda sohbetler etti. Mahalle halkının ve esnafın memnuniyetleri adeta yüzlerinden okunuyordu. Emniyet müdürü Fahri Aktaş’a, Muhtar Saffet Taşkıncan ve Emniyet mensupları eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel