Öne Çıkanlar manisa belediyesi milletvekili aday adayı salihli kızılay salihli

Hoşgül "Bu ailenin bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum"

Son yıllarda başarılı çalışmalara imza atan Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ve yönetim Kurulu üyelerinin çalışmaları TADEF den aldığı davet ile karşılık buldu.
Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu (TADEF) 'nun İstanbul TRYP By Wyndham Otel de düzenlenen Yönetim Kurulu toplantısına, Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Hoşgül, Başkan YardımcılarıTaner Çetin ve Azer Hangül katılım sağladı.
Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu'nun (TADEF) İstanbul TRYP By Wyndham otelde düzenlediği ve Diaspora Bakan Yardımcısı Sn. Valeh Haciyev, Genel Başkan Sn. Adalet Turan, Genel Başkan Yardımcıları Sn. Cavid Aydın, Sn. Senan Guliyev, Dç.Dr. Sn Hülya Ağasoy ve Sn Sefer Karakoyunlu'nun da hazır bulunduğu toplantıya katılım sağladı.
Toplantı sonunda oy birliğiyle Federasyon Üyeliği başvurularının kabul edildiğini belirten Hoşgül yaptığı açıklamada, bu ailenin bir ferdi olmaktan mutluluk duydularını, Kuruluşumuzun 20. yıl dönümünde böylesine güçlü, bürokratik ve siyasi hayatta kendine yer etmiş ve kendini ispatlamış olan TADEF in bir üyesi olmaktan ayrıca onur duyduklarını dile getirdi. 
Hoşgül, toplantıda işbirliği içerisinde gerçekleştirebileceğimiz projelerden bahsettik. Federasyona üye derneklerin çalışmalarını çok başarılı bulduğunu ifade eden Hoşgül,
Eskişehir Azerbaycanlılar Derneğinin çalışmalarının kendileri için önemli bir örnek ve rol model olduğunun altını çizerek, özellikle Gençlerimize  yönelik projeler hususunda başkan Sn. Cavid Aydın'a bu konuda ayrıca teşekkür etti. Hoşgül, Samimi yaklaşımlarından ötürü,
Bakan Yardımcımız Sn. Valeh Haciyev'e Vizyonu ile yönetim kuruluna ışık tutan Genel Başkan Sn. Adalet Turan'a ve  değerli yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, alınan kararların şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel