Öne Çıkanlar manisa salihli milletvekili aday adayı salihli kızılay emrullah işler

Bir Emniyet Müdürü klasiği

Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş tüm zamanların rekorlarını egale etmeye ve ezberleri bozmaya devam ediyor.

Manisa İlimize atandığı günden bugüne emniyet teşkilatı ile halk arasında önemli sıcak ilişkilerin yaşandığı gözlemleniyor. Emniyet yöneticileri ile birlikte Mahalle, Esnaf ve muhtarları ziyaret ederek sorunlarını kaynağından öğrenmek ve halkla bütünleşmek adına önemli adımlar atan Aktaş “ Biz Halkımız için varız, onların güvenliğini sağlamak bizim görevimiz. Bu görevi en laikiyle yapmanın gayreti içerisindeyiz. Halkımızın bizi yanında görmesi ve bizimle yakın iletişim kurması sonucunda yüzlerindeki sevinç ifadesi bizi ziyadesi ile mutlu kılıyor. Bu ziyaretlerimiz tüm mahalle sakinlerimiz arasında hoşgörü ve memnuniyetle karşılanıyor.” dedi

Mahalle sakinleri de gerçekten böylesini ilk kez gördüklerini ve bunun kendilerine büyük bir sevinç ve güven vesilesi olduğunu ifade ederek, artık her Mahalle “ acaba müdürümüz bizi ne zaman ziyaret edecek der duruma geldiler “ o nedenle Manisa alışıla gelmişlerin farkındalığını yaşıyor. Aktaş dün de Şehzadeler, Adnan Menderes mahallesi muhtarı Halil Özkan ile birlikte mahalle sakinleriyle hoşça sohbet ederek sorunlarını dinleyerek onlara nasıl çözüm önerileri sunacağını anlattı. Daha sonra her zamanki gibi esnaf ziyaretleri ile bir güne daha imzasını atarak günü tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel