Öne Çıkanlar manisa belediyesi milletvekili aday adayı salihli kızılay salihli

Aydın İl Emniyet Müdürü Aktaş’ı Ziyaret Etti

Kanal 45 Haber Kanalı ve Televizyonu İmtiyaz Sahibi İsmail Aydın, Kanal 45 Haber Müdürü Ümit Baksi, Kanal 45 Teknik Sorulusu Meliha Baksi ile birlikte Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş yaptığı konuşmada, Basına vermiş olduğu önemi ve geçmiş dönemlerde çalıştığı illerde basın yayın kuruluşları ile olan ilişkilerini anlattı.

Emniyet Müdürü Aktaş “Manisa da yapacağımız hizmetleri halkımızla bütünleşerek, kolektif çalışma bilinciyle hareket edeceğiz, Manisa halkının huzur ve güven içinde yaşamaları için elimizden gelen tüm çalışmaları yapacağız, tabi bu çalışmalarda bizim halkımızla aramızda kurulacak köprü görevini siz gibi değerli basın mensupları üstlenecek, bu konuda basın mensuplarımızın bizlerle birlikte çalışarak en iyi ve en doğru haberleri vatandaşlarımıza aktarmalıyız, ben bundan önceki dönemde çalıştığım illerde basın mensuplarımız ile birlikte önemli işlere imzalar attık inşallah Manisa’da da güzel işlere imza atacağız, ziyaretten dolayı teşekkür eder çalışma hayatınızda başarılar dilerim” dedi.

Kanal 45 İmtiyaz Sahibi İsmail Aydın ziyarette yaptığı konuşmada Emniyet Müdürümüzün Basına ve şahsımıza gösterdiği yakın ilgi ve alakaya teşekkür ederiz. Sayın müdürümüzün geçmişte çalıştığı illerdeki basın kuruluşları ile yaptığımız görüşmelerde müdürümüzün çok başarılı projeler imza attığını ve Manisa’nın, Manisa halkının çok şanslı olduğunu söylediler, bizlerde bu şansı en iyi şekilde değerlendirip müdürümüz ile iletişim halinde yayın hayatımıza devam edeceğiz, müdürümüze  ziyarette bize gösterdiği nazik davranışından dolayı teşekkürler ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel