Öne Çıkanlar manisa belediyesi milletvekili aday adayı salihli kızılay salihli

Aktaş "Tüm gazilerimizin alınlarından hasretle öpüyorum"

Emniyet Müdürü Aktaş, Manisa merkezdeki gezilerinin ardından Turgutlu ilçesindeki ziyaretlerine devam etti. Aktaş, Turgutlu Harp Malülleri Gaziler Derneği Turgutlu Şube Başkanı Ahmet İlter’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Aktaş, "Harp malüllerimiz ve gazilerimiz, bu ülkenin varlığı için hiç düşünmeden canlarını feda eden üstün değerlerimizdir. Onları ziyaret ederek sorunlarını paylaşmak hepimizin üzerine düşen ulvi bir görevdir. Bu görevin ifası hepimizin öncelikli ödevi olmalıdır. Gazilerimizi ve harp malüllerimizi her zaman ve her yerde desteklemek benim asli görevimdir. Tüm gazilerimizin alınlarından hasretle öpüyorum," dedi.

Türkiye Harp Malülleri Gaziler Derneği Başkanı Ahmet İlter ise, Emniyet Müdürü Sayın Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Çok da alışkın olmadığımız bu tür ziyaretleri Sayın Emniyet Müdürümüzün gerçekleştirmiş olması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Müdürümüzün bizleri ziyaret edeceğini biliyorduk çünkü Manisa’da gerçekleştirdiği ziyaretleri yakından takip ediyorduk. O ziyaretleri gerçekleştiren müdürümüzün mutlaka bizleri de ziyaret edeceğini biliyorduk. Sayın Aktaş’a bu nazik ve güzelliklerle dolu yaklaşımından dolayı şükranlarımızı sunuyor ve onu uğurlarken birçok kez daha görüşeceğimizin beklentisi içerisinde olduğumuzu belirtmek isterim," dedi. 

Daha sonra Türkiye Kıbrıs Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Turgutlu Temsilciliği’ni ziyaret eden Aktaş’ı, Başkan Hüsamettin Sağlık karşıladı. Karşılıklı görüş alışverişlerinden sonra gazilerin sorunlarına eğilen Aktaş, "Biz Emniyet teşkilatı olarak sizlerin her zaman yanında olduğumuzu unutmayın. Hepinizi çok sevdiğimizi de aklınızdan çıkarmamanızı diliyorum," dedi. Dernek Başkanı Hüsamettin Sağlık da, "Sayın Aktaş'ın bu tür ziyaretleri hep yaptığını ve bunun Manisamız için bir şans olduğunu, bu şansı biz Manisalılar olarak iyi değerlendirmemiz gerektiğini" vurgulayarak teşekkürlerini sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel