Öne Çıkanlar manisa belediyesi milletvekili aday adayı salihli kızılay salihli

Aktaş Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Emniyet Müdürü Aktaş Manisa’ya geldiği günden bu güne Manisalıların gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Kamu kurum ziyaretlerinin yanında mahalle ziyaretlerine de devan eden Aktaş mahalle esnafı ve vatandaşları ile sohbet ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde dinliyor.

Aktaş ziyaretlerde öncelikle esnafları ziyaret ederek varsa sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi. Emniyet Müdürü Aktaş ziyarette yaptığı konuşmada “Manisa Emniyeti olarak vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın sorunlarını dinlemeye çalışıyoruz ve bu konuları çözmek için elimizden geleni yapacağımızı söylüyoruz Manisa halkı gerçekten çok cana yakın bu da beni çok mutlu ediyor, tüm vatandaşlarımızı dinlemek onların yanında olduğumuzu söylemek Emniyetimiz için çok önemli öncelikle mahalle muhtarlarımız bizlere çok yardımcı oluyor onlara teşekkür ederim, bugün iki mahallemizi ziyaret ettik. Şehzadeler Nurlupınar mahallesi Muhtarı Mehmet Akşit, Turgut Özal mahallesi muhtarı İsmet Bakşi teşekkü ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel