Öne Çıkanlar manisa belediyesi milletvekili aday adayı salihli kızılay salihli

Aktaş Güzelyurt Mahallesi Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa’ya gelir gelmez başlattığı mahalle ve vatandaş ziyaretine hız kesmeden devam ediyor.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Yunus Emre Güzelyurt mahallesi muhtarı Aynur Tava’yı muhtarlık makamında ziyaret ederek, mahalle ile ilgili sorun ve sıkıntıları dinledi.

Güzelyurt mahallesi muhtarı Aynur Tava, ziyaret nedeniyle İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve Muhtar Aynur Tava daha sonra mahallede bulunan esnafları ziyaret ederek çalışmalarında kendilerine başarılar dilerken, vatandaşlar ile de bir araya gelerek dertlerini dinledi.

Vatandaşlar tarafından hoş karşılanan Emniyet Müdürü Fahri Aktaş yaptığı konuşmada “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamaları için elimizden geleni yapacağız, hiç kimsenin bu kentin huzurunu bozmasına müsaade etmeyeceğiz, tüm gücümüz ile çalışıp kentin huzurunu bozanları yakalayıp gereken cezayı almalarını sağlayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel