Öne Çıkanlar manisa belediyesi milletvekili aday adayı salihli kızılay salihli

Aktaş Dilşikar Mahallesinde Vatandaşları Dinledi

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş hız kesmeden mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Manisa’ya atandığı günden bugüne tüm mahalleleri ziyaret edeceğini söyleyen Emniyet Müdürü Aktaş hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor. Mahalle muhtarları tarafından da çok hoş karşılanan Emniyet Müdürü Aktaş muhtarlar ve mahalle halkı ile sohbet edip dertlerini dinliyor.

Şehzadeler Dilşikar Mahallesini ziyaret eden emniyet müdürü Mahalle muhtarı İlhan Uyar ile birlikte mahalle esnafını ziyaret ederek vatandaşları dinledi. Aktaş açıklamasında “Öncelikle mahalle muhtarımız İlhan beyi teşekkür ediyorum, mahallemizdeki esnafları ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledik, her zaman dediğim gibi tüm mahallelerimizi ve tüm kamu kurum amirlerini ziyaret edeceğiz, bu ziyaretleri gerçekleştirerek öncelikle Manisa emniyetimizin vatandaşlarımızla beraber çalışmasını sağlayacağız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel