Öne Çıkanlar manisa belediyesi milletvekili aday adayı salihli kızılay salihli

Otomobillere dadanan hırsız yakalandı

Manisa’nın Akhisar ilçesinde son günlerde art arda meydana gelen otodan hırsızlık olaylarına karışan şüpheli yakalandı ve sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, son dönemde Seyitahmet Mahallesi ve çevresinde park halindeki araçlardan art arda ses sistemlerinin çalınmasıyla ilgili bir soruşturma başlattı. Bu olaylarda tespit edilen aynı kişi, sabıka kaydı da bulunan H.A.A. şüpheli olarak belirlendi. Asayiş Büro Amirliği ekipleri, H.A.A.’nın ikametinde yaptıkları aramada çok sayıda çalıntı ses sistemi ele geçirdi. Ele geçirilen ses sistemleri daha sonra sahiplerine teslim edildi.

Şüpheli H.A.A., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bugün mahkemeye çıkarılan H.A.A., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel