Öne Çıkanlar kısa film manisa aile hekimleri derneği kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Eski Fenerbahçeli Futbolcunun Acı Günü
İzmir’in Bergama ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden iki çocuk gözyaşları içinde toprağa verildi. Kazada ölen 14 yaşındaki Yaren Taşkıran’ın, eski Fenerbahçeli futbolcu Aygün Taşkıran’ın kızı olduğu öğrenildi.
İzmir’in Bergama ilçesinde dün meydana gelen kazada Yusuf Taşkıran (67) yönetimindeki 35 E 3017 plakalı hafif ticari kamyonet, yol yapım çalışması levhasına çarptı. Kazada hayatını kaybeden Yaren Taşkıran (14) ile Batın Kokulu (15) için bugün Manisa’da cenaze töreni düzenlendi.
Malta Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, spor camiası ve akrabaları katıldı.
TABUTU, GÖZYAŞLARIYLA YIKADILAR
Cenazede kaza yapan aracı kullanan ve kazada hayatını kaybeden Yaren Taşkıran’ın dedesi Yusuf Taşkıran’ın kolundaki yaralar ise dikkat çekti. Kazada hayatını kaybeden iki çocuğun anneleri Yeşim Taşkıran ve Nurdan Kokulu ise yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Kazada kızı Yaren Taşkıran’ı kaybeden Fenerbahçeli Eski Futbolcu Aygün Taşkıran ise taziyeleri kabul ettikten sonra kızının tabutunun yanı başına oturdu. Aygün Taşkıran’ın oldukça bitkin olduğu gözlendi. Dede Yusuf Taşkıran ise torunu Yaren Taşkıran’ın tabutunun başına geçerek uzun süre göz yaşı döktü, tabutu öptü. Yaren Taşkıran’ın tabutu çiçeklerle donatılırken, Batın Kokulu’nun ise çok sevdiği Maltaspor forması ile örtüldü.
Yaren Taşkıran (14) ile Batın Kokulu (15) Manisa Malta Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Kırtık Mezarlığı’nda toprağa verildi.
OLAY
Alınan bilgiye göre, feci kaza Bergama ilçesi İzmir-Çanakkale kara yolunun Çandarlı kavşağında meydana geldi. İzmir’den Bergama istikametine seyir halinde olan Yusuf Taşkıran (67) yönetimindeki 35 E 3017 plakalı hafif ticari kamyonet, yol yapım çalışmalarından dolayı dikilen trafik levhasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, refüjdeki su kanalına düştü.
Kazada adeta can pazarı yaşandı. Araç içerisinde bulunan aynı aileden Yusuf Taşkıran (67), Fatma Taşkıran (62), Yazel Taşkıran, Yeşim Taşkıran (39) hafif, Yaren Taşkıran (14) ile Batın Kokulu (15) ise ağır yaralandı. Yaralılara ilk müdahale ise olay yerinde vatandaşlar tarafından yapıldı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan Yaren Taşkıran (14) ile Batın Kokulu’yu (15) güçlükle çıkardı. Yaralılar, hemen ambulanslarla çevre hastanelere sevk edilirken, durumu ağır olan Batın Kokulu helikopterle Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
ESKİ FENERBAHÇELİ FUTBOLCUNUN KIZI CAN VERDİ
Öte yandan kaza sonrası hastanede tedavi altına alınan Yaren Taşkıran ve Batın Kokulu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ölen Yaren Taşkıran’ın (14) ve kazada yaralanan Yazel Taşkıran’ın eski Fenerbahçeli futbolcu Aygün Taşkıran’ın kızı olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel