Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Erdoğan’ın dediği bir bir çıkıyor, Kandil'den Saadet'e destek!

HDP Sözcüsü Saruhan Oluç, Adıyaman’da Saadet Partisi’nin adayı Ahmet Faruk Ünsal’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Bu ittifakın ardından akıllara Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleri geldi. Partisinin grup toplantısında konuşan Başkan Erdoğan, CHP-İP ve Saadet Partisi’nin HDP ile kurduğu ittifakı “kıyamet alameti” olarak nitelendirmişti.

Şimdi Saadet Partililer sorması lazım;

Bu adamlar bize neden destek veriyorlar? 

Kandil'deki teröristler bu teröristlerin temsilcileri neden bizim adayımızın arkasında duruyorlar?

Vicdanı olan bunu sorgular ve doğru yolu bulur. Ama gözü kapanmış ve Erdoğan’a nefreti olan ise bunu görmez ve nefreti devam eder.

MUHTELİF PARTİLERE DESTEK
HDP 31 Mart seçimlerinde aday göstermediği illerde farklı birçok partiye destek açıklaması yaptı. İstanbul ve Ankara’da CHP ve İyi Parti’nin ortak adaylarını destekleyecek olan HDP, İzmir’de de Tunç Soyer’e destek açıklaması yapmıştı. Antep’te DSP adayı Celal Doğan’ı destekleyecek olan HDP, Samsun’da ise İYİ Parti adayını işaret etmişti.  

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel