Öne Çıkanlar manisa Manisa Büyükşehir Belediyesi turgutlu MANİSA BÜYÜKŞEHİR belediyesi

Selçuk Özdağ’dan o habere tepki

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ bazı medya yayın kuruluşlarında sözlerinin çarpıtılarak, “AKP'li Vekilden Ülkücülere: HDP'liler ‘Evet’ diyor, siz de ‘Evet’ diyin!” başlığıyla yapılan habere tepki gösterdi. “Herkes bunlara karşı tutumumu çok iyi şekilde bilir. Ben hiçbir zaman HDP’ye, PKK’ya Kürt kardeşlerim demedim, demem de” diyen Özdağ,  HDP ile PKK’nın gayesi PKK ile HDP’nin gayesi aynıdır. Bu gaye içinde olan kişi ve örgütlere karşı mücadelem devam edecektir. Ben HDP ve PKK’nın gerçek yüzünü gören Kürt kardeşlerimi kastettim. Dün HDP’ye oy vererek yanıldığını gören, bugün de Cumhurbaşkanlığı sisteminin faydalarını gören ya da görecek olan kardeşlerimi kastettim. Bazı ajansların ya da haber merkezlerinin söylediği gibi ‘HDP oy verecek’ cümlesini asla kullanmadım. Bu bir çarpıtmadır. Bu yapılan haber ahlaki değildir. Bu siyasi gazeteciliktir. Ben hayatım boyunca ahlaki ve etik siyaset yapmaya çalıştım. Bu şekilde haber yapanları ve ahlaki davranmayanları kınıyorum. Kamuoyu ahlaki ve etik haberciliği bir kenara bırakıp siyasi habercilik yapmaya kalkışanlara karşı duyarlı ve dikkatli olmalıdır” diye konuştu.

ALGI YÖNETİMİNE DİKKAT!

   16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliğiyle ilgili Halkoylamasına sayılı günler kala Türkiye üzerinde oynanan oyunlara sessiz kalan ve güçlü Türkiye hedefiyle yapılan tüm hamlelere muhalif olan siyaset ve iş dünyası ile onların destekçisi medya yayın organları evet oylarını sekteye uğratma adına akıl almayacak taktikler denemeye devam ediyorlar. Bu çevrelerin hedefinde ise bu sefer AK Parti’nin ülkücü kimliğiyle tanınan Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ vardı. Şelale Plaza’da düzenlenen sivil toplum kuruluşları buluşmasında ülkücülere seslenerek, ‘HDP’ye 7 Haziran’da oy veren Kürt kardeşlerim HDP/PKK taşkınlıklarını, yanlışlıklarını ve bunların gerçek yüzünü görerek 1 Kasım’da tercihini AK Parti’den yana kullandı. HDP’nin oyu da yüzde 11’e düşmüştü, şimdi ise HDP’nin bir anlamda PKK’nın siyasi sözcülüğüne soyunması ve çözüm sürecinin PKK tarafından baltalanmış olması nedeniyle de HDP’nin oyu yüzde 8 civarında. Ben inanıyorum ki 16 Nisan Referandum seçimlerinde de bu kardeşlerimiz ‘Evet’ diyecek. Ülkücüler, Seyit Ahmet Arvasi’yi bilenler buraya kulak verin, Alparslan Türkeş’e kulak verin, Muhsin Yazıcıoğlu’na kulak verin, Devlet Bahçeli’ye kulak verin. Hani siz diyordunuz ya ‘lider, doktrin, teşkilat tartışılmaz’ diyerek 3 tane değerli adam size başkanlık sistemi diyor. Bırakın Allah aşkına parlamenter sistemini, gelin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ‘evet’ diyelim” çağrısında bulunan Özdağ’ın sözlerini tamamen algı yönetimi anlayışı ile çarpıtarak “AKP'li Vekilden Ülkücülere: HDP'liler ‘Evet’ diyor, siz de ‘Evet’ diyin!” şeklinde yayına sundular. Algı yönetimci yayın kuruluşlarının ve bazı ajansların servis ettiği bu habere başta AK Parti’ye gönül vermiş olan vatandaşlar olmak üzere birçok kesimden büyük tepki geldi.

BİZ BİR TEK HAKK’TAN VE HALKTAN KORKARIZ

Zamanında Türkiye’nin kalkınma hamlelerinin şantajcı sermaye ve medya yayın kuruluşları tarafından baltalanmak, siyasetçilerin ise korkutulmak, sindirilmek istendiğini belirten Özdağ yapılan haberin bunlardan bir farkı olmadığını ifade ederek, “Biz bir tek Allah’tan ve halktan yani sandıktan korkarız. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi sindiremeyecekler. Referandumdan  da Allah’ın izniyle yüzde 58 Evet oylarını alarak daha güçlü, daha zengin, daha özgür Türkiye’nin temellerini inşa edeceğiz” diye konuştu.

SELÇUK ÖZDAĞ’IN 40 YILLIK DURUŞU AYNIDIR

“Vatandaşlarımız AK Parti’nin demokrasiyi yaşatmak, insan hak ve özgürlüklerin alanını genişletmek, Güneydoğu Anadolu’da ki yatırımları hızlandırmak noktasında yaptıklarını görmektedir” diyen Özdağ, “O bölgede yaşayan vatandaşlarımız huzur aramakta ve bir daha çocuklarının dağa çıkmasını istememektedir. Birlikte yaşama iradesine inanmaktadır. Bu bölgede yaşayan Kürt, Türk, Arap, Zaza ve her etnisiteye sahip vatandaşımız devleti bir, vatanı bir, bayrağı bir görmektedir. Arnavut Akif’in İstiklal Marşı’nı dahi söylemeyen PKK’ya, HDP’ye karşı bir tavır almıştır. Biz bunu dile getirmek istedik. Yani ‘HDP evet diyecek’ demedim. ‘HDP’ye oy vermeyecek Kürt kardeşlerimiz 16 Nisan’da Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘Evet’ oyu verecekler” dedim. Selçuk Özdağ’ın 40 yıllık mücadelesini, devletinden, milletinden yana duruşunu herkes bilir. Bu duruştan bir adım dahi yalpalanma olmamıştır, asla olmayacaktır” İfadesinde bulundu.

 

 



 

Anahtar Kelimeler:
ÖzdağSelçuk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel