Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Taydaş'dan Salihli İrtibat Bürosuna ziyaret.

 Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ve yönetimi Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Salihli İrtibat Bürosunu ziyaret etti. 

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş: ‘Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Salihli İrtibat Bürosu Sorumlusu Şehit Babamız Abdullah Varol'un başarılı çalışmalarını tebrik ederim. Her daim şahsıma saygısını eksik etmeyerek, il başkanlığımızla istişarelerini sürdürerek karşılıklı uyum içerisinde çalışmalarımızın sürmesine destek olmuştur. Bizim için önemli olan derneğimiz çatısı altında Şehit Yakınları ve Gazilerimizi bir arada tutmaktadır. Bu vesileyle İl Başkanı olarak, elimden geldiğince zaman zaman olumsuzluklar olsa bile olgun ve sakin davranmaya çalışarak görevimi sürdürmeye çalışıyorum’diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
GazilerTaydaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel