Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Şehzadelerin Eğitimine Yeni Yatırımlar Geliyor

 Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti MKY Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur’u makamında ağırladı. Şehzadeler ilçesinde yapılacak olan Milli Eğitim yatırımlarının masaya yatırıldığı görüşmede, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur Şehzadeler’ e yeni okul yatırımlarının geleceğini ifade etti. Önümüzdeki dönemde ciddi yatırımların ilçe kazandırılacağını ifade eden Baybatur “Öncelikle kıymetli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e ev sahipliği nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Bugün yoğun bir çalışma temposuyla çalışıyoruz. İlk olarak değerli Şehzadeler Kaymakamımız ile bir görüşme gerçekleştirdik. Önümüzde ki süreçte özellikle Okul yatırımları ile ilgili Şehzadeler ilçemizde ciddi proje çalışmalarımız olacak. Manisalı hemşerilerimizin memnuniyet ile karşılayacağı ve ihtiyaçların giderileceği çalışmalara imza atıyoruz. Bu konuda hem Kaymakamımız hem de Belediye Başkanımız bu işlerin ilerlemesi noktasında büyük gayretler sarf ediyor. Bu nedenle bugün yapmış olduğumuz çalışmalarımızı tekrardan istişare etmek ve önümüzdeki süreçte Şehzadelere yapacağımız hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldik. Şehzadeler Belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri hem biz hem de halkımız büyük takdirle izliyor. İnşallah önümüzdeki süreçte yeni yatırımlar yapılaması için her zaman tüm Milletvekillerimiz ile birlikte değerli Belediye Başkanımızın destekçisi olacağız” dedi.

Şehzadeler ilçesinde yapılan hizmetlere vermiş olduğu katkılar nedeni ile AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur’ a teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Yapmış olduğumuz projelerimizde bizlere her zaman için büyük destekler sağlayan AK Parti MKYK Üyemiz ve Manisa Milletvekilimiz Murat Baybatur’ a bu nazik ziyaretleri nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Bugün ilk olarak değerli Kaymakamımızın makamında ilçemiz için yapacağımız çalışmalarla alakalı olarak bir toplantı gerçekleştirmiştik. Sonrasında da Belediyemizde, Milletvekilimiz Murat Baybatur’un öncülüğünde ilçemizde ki okullarımız ile ilgili yapacağımız çalışmalarımızı değerlendirdik. Bunun yanı sıra Şehzadeler Belediyemizin devam etmekte olan projeleri hakkında bilgiler verdik. Bugüne kadar belediyemizin yapmış olduğu tüm çalışmalara vermiş olduğu büyük destekler nedeni ile kendisine çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu birliktelikle daha nice güzel eserler ve hizmetleri Şehzadelerimize ve Manisamıza kazandıracağız”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel