Öne Çıkanlar manisa Survivor Manisa Gastronomi Derneği kamu yatırım projesi Manisa İl Milli Eğitim Yardımcısı Muhammet Çetin

Sarıgöl’de okul servislerine yönelik toplantı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde özel öğrenci taşıma servis sürücülerine yönelik toplantı düzenlendi.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde öğrencilerin güvenle okullarına ve evlerine ulaştırılması amacıyla özel öğrenci taşıma servis sürücülerine yönelik toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, öğrencilerin can güvenliğinin önemli olduğunu taşımacılıkta kurallara uyulmasının önemini vurguladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak ise öğrencilerin iniş ve binişlerinde sürücülerin dikkatli olması gerektiğini söyledi. Toplantı daha sonra karşılıklı soru ve cevaplarla son buldu.

Sarıgöl Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Halil Dalak, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, Sarıgöl İlçe Jandarma Komutanı Celalettin Şahbaz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ömür Akif Aydoğdu, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak ve servis şoförleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel