Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyespor Soma Atıcılık Fransa Rahim ağzı kanserinde erken teşhisin önemini anlattılar

Salihli’de üniversite güvenliği masaya yatırıldı

Manisa’nın Salihli ilçe Kaymakamı Ali Güldoğan başkanlığında, 2025-2026 Akademik Yılı ikinci yarıyılı öncesinde üniversite öğrencilerinin huzur ve güven içerisinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürebilmeleri amacıyla Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, üniversite yerleşkesi ve çevresinde alınacak güvenlik tedbirleri kapsamlı şekilde ele alındı. Özellikle öğrenci yurtlarına yönelik denetimlerin artırılması, ulaşım güvenliğinin sağlanması, asayiş uygulamalarının etkin şekilde sürdürülmesi ve ilgili kurumlar arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi konuları gündeme geldi.

Öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir akademik dönem geçirmeleri amacıyla alınacak önleyici tedbirlerin değerlendirildiği toplantıda, kamu kurumları arasındaki iş birliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekildi.

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel