Öne Çıkanlar 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Kerbela turgutlu haber Mimar Sinan üst geçidi tbmm genel kurulu

O İLÇENİN BÜTÇESİ 98 MİLYON TL

 2018 yılı gelir gider bütçesinin görüşüldüğü ilk gündem maddesinde bir açıklama yapan Meclis Başkanvekili Çelikdoğan, “2018 yılı için tahmini gelir 98 milyon 500 bin TL, yine tahmini giderlerde 98 milyon 500 bin TL’dir. Tabloda gelir ve giderlerin dağılımı net bir şekilde sunulmuştur” dedi. Madde oy birliği ile kabul edilirken, 2018 yılı bütçesinin Turgutlu’ya hayırlı olması temenni edildi.

Gündemin bir diğer maddesi olan sözleşmeli personel çalıştırılmasının görüşülmesi oldu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bir adet tekniker kadrosu, iki adet mühendis kadrosu, bir adet mimar kadrosu ve bir adet veteriner kadrosu için sözleşmeli personel çalıştırılacaktır” denildi. Oylamaya sunulan bu madde de oy birliği ile kabul edildi.

Meclis üyelerine alınan kararlar için teşekkür eden Başkanvekili Ayhan Çelikdoğan kararların Turgutlu’ya ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel