Öne Çıkanlar manisa SASAM et Murat Daban ZAM GELDİ!

Manisalı Judocu Yadigar Talayhan, Olimpiyatlar için Japonya’da

Manisa’nın Salihli ilçesinin gururu, İşitme Engelli Milli Judocu Yadigar Talayhan, İşitme Engelliler Olimpiyatları için Japonya’ya gitti.

1922 Salihli Gençlik Spor Kulübü sporcusu olan Talayhan, 15-26 Kasım tarihleri arasında Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenecek olan İşitme Engelliler Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Yadigar Talayhan, uzun süredir sürdürdüğü yoğun antrenmanların ardından milli forma ile Japonya’ya uğurlandı.

Salihli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, başarılı sporcuya olimpiyatlarda başarılar dileyerek, "Salihlili sporcumuzun ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel