Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Ayn-ı Ali Spor’dan Başkan Çerçi’ye teşekkür

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ayn-ı Ali Spor Kulübü yöneticileri ve futbolcularının konuğu oldu. Belediye olarak her zaman amatör spor kulüplerinin yanlarında olacaklarını belirterek, “Amatör spor kulüplerinin sorunlarını biliyor, sorunları çözecek projeler üretiyoruz” dedi.

Ayn-ı Ali Spor Kulübü yöneticileri ve futbolcuları amatör spor kulüplerinin herzaman yanında olan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi Şelale Plaza’da düzenlenen yemekte ağırladı. Yemeğe Başkan Çerçi’nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı İsmail Aydın, Ayn-ı Ali Spor Kulübü Başkanı Enis Sağman, kulüp yöneticileri ve Ayn-ı Ali Spor Kulübü sporcuları katıldı. Yemekte açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Sağman, çocukların spora teşvik edilmesi konusunda Yunusemre Belediyesinden büyük destek gördüklerini söyleyerek, “Mahallemizde farkındalık yaratmak, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için böyle bir faaliyet içerisine girdik. Bundan iki hafta önce başkanımıza ziyarete gittiğimizde bizlere verdiği sözler vardı. Bizi çok sevindirdi. Bir halı saha sözü verdi. Bundan 6 ay önce çalıştayda bir araya geldiğimizde bize taziye evi sözü vermişti. Belediye başkanımız hep yanımızda. Verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci de parti olarak Roman kökenli vatandaşlardan büyük destek gördüklerini kaydederek şunları söyledi: “Ayn-ı Ali mahallemiz bizim en güçlü olduğumuz mahallelerden birisi. Mahalleyle olan yakınlığımız bunun göstergesi. Bu memlekette sadece renk vermiyorsunuz. Siz vatanınıza bağlı, bölücü olmayan insanlarsınız. Bu yüzden ben sizleri tebrik ediyorum. Her toplum liderleriyle anılır. Bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan. Sizlerin de kalitenizi liderleriniz belirliyor. Muhtarımız Manisa’da sözünü en iyi bilen muhtarlardan birisidir.”

‘Başkanımız verdiği sözleri yerine getirir’

Amatör kulüplerinin artmasını arzu ettiklerini dile getiren ASKF Başkanı İsmail Aydın ise konuşmasında, “Kulübün kurulma aşamasında istişare halindeydik. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak önemli bir iş. Ben başarılı olacaklarını düşünüyorum. Sayın Belediye Başkanımız spora her zaman destek veriyor. Bu yardımlar kulüplere güç veriyor. Hiçbir kulübün isteği sayın başkanımız tarafından geri çevrilmiyor. İstekler sonsuz imkanlar kısıtlı. Ancak eskiye nazaran destekler daha iyi seviyede. Manisa bir spor kenti haline geldi. Başkanımız verdiği sözü yerine getirir. Buna defalarca şahit olduk” ifadelerini kullandı.

‘Gücümüz yettiğince destek vereceğiz’

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise spora ve sporculara her türlü desteği vermeyi sürdüreceklerine vurgu yaparak “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmalıyız” dedi.

Başkan Çerçi konuşmasında şunları söyledi: “Bütün mahalle takımlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Okul takımlarımız da var. Hepsi bizim çocuklarımız. Gücümüz yettiğince adilane bir şekilde herkese uzanmaya çalışıyoruz. Belediyemizin imkanlarını kulüplerimize, mahalle ve okul takımlarına sunmaya gayret ediyoruz. Malzeme desteği veriyoruz. Sadece futbol değil, diğer amatör branşlarda da destek olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın ahlaki ve fiziki gelişimine destek vermeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın zihnen, ruhen ve bedenen iyi gelişmesi gerekiyor. Kulüp yöneticilerimizin de işi kolay değil. Amatör spor kulüplerinin sorunlarını biliyoruz. Bu yıldan itibaren tesislerimizi yapmaya başlayacağız. Söz verdiysek, yaparız."

Anahtar Kelimeler:
YunusemreBaşkan Çerçi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel