5 yıl önce Recep Kafes’in üstün gayret ve becerisiyle kurduğu Madost öncelikle Manisamızda kanaat önderleri ve şehrimizin bilge insanlarını bir araya getirerek bir ilke imza attı.

Madost kurulduğu günden günümüze önemli çalışmalar yaptı ancak araya pandemi’nin girmesi ile aktivitelerine ara vermek zorunda kaldı pandemi bitimi sonrası yine faaliyetlerini sürdürmek için var gücü ile çalışmalarına başladı. Bünyesinde eski Bakan ve Milletvekillerini de barındıran ve amacı dünya Sivil Toplum Kuruluşları gibi tolumu yönlendirmek olan, başta Manisamızın menfaatleri doğrultusunda gelişimini sağlamak için bir manisa menfaatlerini koruma grubunu oluşturmak ve şehrin sorunlarını tespit ederek bu sorunlara çözüm önerileri sunmak gibi bir Kutsi görevi de üstlenmek.

Evet bu kuruluş un en büyük özelliklerinden biri başkanlık görevinin eşit bir şekilde tam demokratik kurallara uygun 6 ayda bir değişerek sürdürmek.

Madost siyasetin ve dini vecibelerin tartışılmadığı tam demokrat, insan hakları na saygılı, insanları biz ve onlar diye ayırmayan Manisalılık ruhu ile davranan örnek bir Sivil Toplum Kuruluşu.

Manisa’mızda bundan böyle bir sıvıl gücün varlığını herkes anlayacak ve bilecek.

Bu güç hiç bir menfaat gözetmeden sadece Manisamızın menfaatlerini kollayan ve koruyan bir güç olacaktır.

Alınan en önemli kararların başında izleme komitelerinin kuruluşlarını tesis etmek ve izlenecek kurumların faaliyetlerini kamuoyu ile paylaşmak.

Bu cemiyet üyelerinin dünya görüşleri cemiyet yapısının dışında tutmak öncelikli amaçları arasında olacak olması sevindirici bir yapılanma müjdelemektedir.

Dönem Başkanları oluşan yönetim kurulları ile alınan kararları ve izleme komisyonlarının sunacağı raporları önce kendi üyeleri ile, daha sonra kamuoyu ile paylaşacak olması sadece Manisa’mızda değil belki de Türkiye’mizde örnek bir kuruluş olacaktır.

Her dönem yapılan ve yapılacak toplantılarda İş dünyamızın ve kanat önderlerimizin ve de sanat dünyasının tanınan simalarını konuşmacı olarak bu toplantılarda ağırlayarak da önemli bir işlevi de yerine getireceği imajını da sergilemektedir.

Madost artık Manisa’mızda herkes her istediğini yapar anlayışını silip süpürecek gücü yakalayacağı kesin görünüyor.

Madost dönem Başkanı Hakkı İşcan ve yönetimine başarı dileklerimi sunarken tüm Manisamızın bu kuruluşa destek vermesini bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel