Öne Çıkanlar Rus ŞEHİR PLANINDA AİDİYET Şehzadelerin Sancaklıbozköy Mahallesi Manisanın Turgutluda ilçesinde Afrin Yılın İlk Muhtarlar Toplantısı

TÜGVA yaz okulu öğrencilerinin kalbi Muradiye’de attı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Manisa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen yaz okulu kapsamında, Şehzadeler ilçesindeki beş okuldan yüzlerce öğrenci 15 Temmuz’a özel anlamlı bir program için Muradiye Camii’nde buluştu.

Öğrenciler, vakıf tişörtleri ve Türk bayraklarıyla camiye intikal ederken, ortamı salavatlar ve tekbirler doldurdu. Programa yaz okulu eğitimcileri, okul sorumluları, vakıf yöneticileri, Manisa Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, İlçe Şube Müdürü Sabahattin Yurt, Muradiye Camii İmam Hatibi Hamza Acarkan ve Müezzin Kayyımı Mustafa Özgürbüz de katıldı.

Camide Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, 15 Temmuz’a özel şiirler, marşlar, oratoryo gösterileri ve şehitlerimizin isimlerinin okunmasıyla duygusal anlar yaşandı.

TÜGVA Manisa İl Temsilcisi Osman Güreser konuşmasında, “Tarih boyunca bu topraklarda iyilikle kötülüğün savaşı sürmüştür. Bizler bugün bu kutsal mabette tarafımızı belli ediyoruz. Gençlerimizle birlikte aynı safta olduğumuzu bir kez daha haykırıyoruz,” dedi.

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay ise, “Evlatlarımızın kalbinde bu bilinç tohumlarının filizlenmesi en büyük kazancımız. Bugün burada hep birlikte Muradiye Camii’nde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz,” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel