Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Turgutlu’nun kurtuluş gününde çitfe mutluluk yaşandı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 7 Eylül Turgutlu’nun düşman işgalinden kurtuluş gününe özel Özdilek Turgutlu AVM tarafından Gaziler Vakfı adına verilen yemekle birlikte Sultaniye Kuru Üzüm ve Sultaniye Yaş Üzüm Yarışmasının ödül törenine katıldı.

Turgutlu’da çeşitli etkinliklerle kutlanan 7 Eylül Turgutlu’nun Kurtuluş Günü’nde protokol, Özdilek Turgutlu AVM’de bir araya geldi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in de katıldığı etkinlikte, Sultaniye Kuru Üzüm ve Sultaniye Yaş Üzüm Yarışması’nda dereceye giren üreticiler ödüllendirildi. Ödül töreni aynı zamanda Turgutlu Gaziler Vakfı adına verilen öğle yemeğiyle taçlandırılırken, etkinliğeTurgutlu Kaymakamı Uğur Turan, KKTC İzmir Başkonsolosu İpal Emin, Ahmetli Kaymakamı Gökay Özkan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Selçuk Gökçe, Turgutlu Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Orcan, Turgutlu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürü Musa Çallı, Gaziler Vakfı Başkanı Hüsamettin Sağlık ve gaziler, Özdilek Turgutlu AVM Genel Müdürü Cahit Akyüz, daire müdürleri, mahalle muhtarları katıldı.

7 Eylül’e özel öğle yemeği ve ödül töreninde Turgutlu Kaymakamlığı, Turgutlu Belediyesi, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ticaret Borsası, Ticaret Odası ve Özdilek AVM ortaklığında gerçekleşen yarışmada dereceye giren üreticilere ödülleri takdim edilirken, Kaymakam Turan, Başkan Şirin, Yılmaz Orcan, Musa Çallı ve Cahit Akyüz, üzüm konusunda farkındalık oluşturacak projenin paydaşları olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Yarışmada birinciye 1.000 TL’lik, ikinciye 750 TL’lik, üçüncüye 500 TL’lik hediye çeki verildi.

Anahtar Kelimeler:
TurgutluBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel