Öne Çıkanlar Manisada Erik ve Kayısı Ağaçları Çiçek Açtı 5 bin manisasu Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker

Aktaş Gaziler ve Şehit Yakınlarına Ziyaretlerine Devam Ediyor

Emniyet Müdürü Aktaş Gazilerimiz ve Şehit yakınlarımızı ziyaret etmeye devam ediyor. Manisa ve ilçelerine yoğun ziyaretlerde bulunan Aktaş Gazilerimiz ile hoşça sohbetler ederek onların sorunları ile yakından ilgilenmesi gazilerimize büyük moral oluyor. Aktaş şehit aile yakınlarını da bu ziyaret kervanının başında tutarak sorunları ile yakından ilgilenmesi büyük memnuniyetle karşılanıyor. Aktaş bey gün de Muharip Gaziler Derneği Demirci Şubesi Bşk Kamil Aydemir ve yönetim kurulu ve de tüm gazilerimize. Gönülden selam, saygı ve hürmetlerini sunarak bir ziyareti daha sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel