Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi ŞehzadelerKuşlubahçe mahallesi muhtarı Ramazan Vardar Murat Aydın SADECE AZERBAYCAN HALKINA DEĞİL Salihli Belediyespor Gol Kralını Renklerine Bağladı

2018 Memur Emekli Zam Farkı Ödemeleri Ne Zaman?

Emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı zam farkları nasıl ve nereden alınacak? 2018 Ocak ayı zam farkları ne zaman ödenecek? Emekli ve memur zamlı maaşlar hesaplara hangi tarihte geçeceği günlerdir merak edilen konular arasında yer alıyordu. Alınan son bilgilere göre emekli memur SSK Bağkur emeklisi ve vazife malulleri ile dul ve yetim aylığı alan iki milyondan fazla kişiye bugün zam farkı ödenecek. Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), 2017 yılına ait ek tütün ikramiyesi tutarları ile emekli, vazife malulü, dulveya yetim aylığı alanların maaşlarına ait 2018 Ocak ayı zam farklarını merak edenler için ayrıntıları bu haberimiz üzerinden derledik. Doğum tarihine göre yatan emekli memur maaşları normal şartları 1 ila 5 Ocak arasında hesaplara yatar. Ancak enflasyon farkının 3 Ocak'ta açıklanması memur zammı ek ödemesini ileri bir tarihe erteledi. Buna göre zamlı maaşlarını halihazırda alan memur emeklilerinin zam farkı ödemelerini de 31 Ocak tarihine erteledi. SGK'den yapılan yazılı açıklamada, emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan toplam 2 milyon 174 bin 344 kişinin 1 Ocak 2018 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarlarının, aylık almakta oldukları banka ve PTT şubelerinden alınabilecek. İşte 2018 Ocak ayı zam farkları ve detayları...

Milyonlarca emekli için ödeme günü geldi. SGK'dan gelen son haberlerde "2017 yılına ait emekli, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların maaşlarına ait 2018 Ocak ayı zam farkları bugün ödeniyor." denildi. Ödemeler aylık almakta oldukları Banka ve PTT Şubelerine gönderilecek. Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), 2017 yılına ait ek tütün ikramiyesi tutarları ile emekli, vazife malulü, dulveya yetim aylığı alanların maaşlarına ait 2018 Ocak ayı zam farkları bugün ödenecek.

2017 Yılına Ait Ek Tütün İkramiyesi Tutarları ile Emekli, Vazife Malulü, Dul veya Yetim Aylığı Alanların Maaşlarına Ait 2018 Yılı Ocak Ayı Zam Farklarının Ödenmesi Harp veya vazife malullüğü aylığı bağlananlarla bunların hak sahiplerine, bu kapsamda olanlardan tekrar çalışmaya başlamaları sebebiyle maaşları kesilenlere ve vazife malulü olup aylık bağlanmadan sınıf veya görev değiştirerek çalışmaya devam edenlere ödenmesi gereken 2017 yılına ait Tütün İkramiyesi tutarları hak sahiplerinin banka hesaplarına veya PTT merkezlerine gönderilerek bugün ödenecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel