Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Sri Lanka Büyükelçisi'ne 'Mesir Festivali' daveti

 Büyükelçiyi makamında konuk eden Genel Sekreter Yardımcıları Ramazan Burak Aslay ve Ertuğrul Yıldırım, bu yıl 480'inci kez düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali hakkında bilgiler verirken, kendilerini de aralarında görmekten mutlu olacaklarını belirtti.
Sri Lanka Büyükelçisi Mohamed Rizvi Hassen, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Büyükelçi ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ramazan Burak Aslay ve Ertuğrul Yıldırım ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan hazır bulundu. Genel Sekreter Yardımcıları, büyükelçiye bu yıl 480'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali hakkında bilgiler verdi. Şifalı mesir macununun tarihini ve içeriğini anlatan Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, festivalde kendilerini de aralarında görmekten duyacakları memnuniyeti ifade etti.

Katılmaktan memnun olacaklarını bildirdi
Sri Lanka Büyükelçisi Mohamed Rizvi Hassen, böyle köklü tarihi olan güzel organizasyona katılmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirtti ve her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti. Büyükelçiye, mesir macunu, mesir çayı ve mesir lokumu hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel