Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Saruhanlı Belediyespor sezonu açtı

Bu sezon Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Saruhanlı Belediyespor (SBS) şehir stadında sezonun ilk antrenmanını yaptı.

Takımın teknik direktörlüğünü de yapan Mutlu Çamlıyer ve yardımcılarının nezaretinde yapılan antrenmanda yeşil beyazlı oyuncuların yüksek performansı dikkat çekti. Kulüp Başkanı Çımat, burada yaptığı açıklamada bu sezon çok çalışarak şampiyon olmayı ve Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Bu yıl Manisa Süper Amatör Kümede Saruhanlı Belediyespor’un yanı sıra Saruhanlı’dan Mütevelli sporun da mücadele edeceğini belirten Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Çımat, tüm kulüplere başarılar dileyerek şöyle konuştu: “Yeni bir sezona giriyoruz. Güçlü bir takım kurduk. Belediyespor bünyemizde bin tane lisanslı oyuncumuz var. Bu kapsamda bütçemizi de büyütmeye çalışıyoruz. Biz temelleri olan bir kulübüz, büyük bir aileyiz. Onun için bu sene hedefimiz de büyük. Tecrübeli bir takım haline geldiğimiz için Manisa’da herkes bizi konuşuyor, Geçen sezon ezilerek yenildiğimiz bir maç olmadı. Gayet başarılıydık, aynı zamanda disiplinli ve saygılı bir takımız. Bu yıl de efendiliğimizi bozmayacağız, rakibimizi ortaya koyacağımız profesyonel futbol ile sahada ezeceğiz”

Çamlıyer ise bu yıl hedeflerinin bir üst lig olduğunu, bu hedefi gerçekleştirmek için takım kadrosunu alt yapı takviyesi ile güçlendirdiklerini belirterek, “Saruhanlı Belediyespor’un A takımındaki oyuncuların yüzde 90’ı Saruhanlılı futbolculardan oluşuyor. Bu kapsamda güçlü bir ekip kurduk. Ancak her şeyden önce centilmence bir sezon geçmesini diliyoruz. Bütün takımlara da başarılar diliyoruz. Saruhanlı Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı ve Kulüp Başkanımız Recep Çımat’ın bizlere vermiş olduğu sınırsız destek ile verimli çalışmalara imza atarak Saruhanlı için iyi işler yapacağımıza inanıyoruz" dedi.

Ekim’in son haftasında başlayacak yeni sezonun açılış programına Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Çımat, Kulüp Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç, Genel Kaptan Vedat Yaralı, Yönetim kurulu üyeleri İbrahim Aydoğan ve İsmet Koç ile Spor Direktörü Mutlu Çamlıyer, yardımcı antrenörler ve futbolcular katıldı.

Anahtar Kelimeler:
SaruhanlıBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel