Öne Çıkanlar Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtar zatürreye yenik düştü Yunusemre Kadınları Akhisar Arena

Ülkücü Aydın ve Uçar mezarı başında anıldı

Yunusemre Belediye Başkanvekili Necip Denktaş, Manisa’da 1980 öncesinde yaşanan olaylarda öldürülen ülkücü Yavuz Aydın ve Sezai Uçar’ı mezarı başında ziyaret etti.

1979 yılında hayatını kaybeden Yavuz Aydın (1960) ve Sezai Uçar’ı(1959) Kırtık Mezarlığındaki kabrini ziyaret eden Belediye Başkanvekili Necip Denktaş’a ziyaretinde Başkan Danışmanı Kefaeddin Öz, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Mustafa Süzer ve İşletme İştirakler Müdürü Semih Coşkun da eşlik etti. Duaların okunduğu ziyaretin ardından konuşan Belediye Başkanvekili Necip Denktaş, “Bugün olduğu gibi, geçmişte de bu ülke için canını vermekten çekinmeyen vatanseverlerimiz oldu. Gelecekte de olacaktır. Biz de bugün 79 senesinde vatanı için hayatını feda eden iki ülkücü şehidimizi ziyaret etmek ve onlara olan bir nebze de olsa borçlarımızı ödemek istedik. Ülkemizin birlik ve beraberliğe çok ihtiyacı olduğu günlerden bu bilince sahip bütün şehitlerimize saygılarımızı ve dualarımızı göndermek istedik. Geçmişte ülkemizde oynanan oyunların ve dökülen kanların artık durmasını ve geçmişte yaşananların artık yaşanmamasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Ancak şehitlerimizin dava şuurlarının da tüm milletimiz tarafından idrak edilmesini yürekten temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
YunusemreBaşkan Çerçi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel