Öne Çıkanlar manisa MANİSA BÜYÜKŞEHİR belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi büyükşehir belediyesi

Sel-Der'den“Keşkek” Gününe Davet

 Salihli Selendililer Derneği Sel-Der “Keşkek” Gününe Davet

Salihli Selendililer Derneği SEL-DER Başkanı Mehmet Karakaş Yönetim Kurulu üyeleri, Suat Fidan, Zeynel Ünalan ile birlikte Selendi Kaymakamı Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Mehmet Karakaş, faaliyetleri ve projeleri hakkında Aydın’a bilgiler verdi. Başkan Karakaş Sel-Der olarak yönetimimle dernek üyelerimle her türlü görev ve sorumluluğa hazır olduğumu bildiriyorum. İlçemizin hak ettiği yerde olması için ekip ruhuyla çalışmalarımız devam edecektir. Başkan Karakaş 06.11.2016 Pazar günü Düzenleyecekleri Örf, adet ve geleneklerimizi birlik ve beraberlik içinde yaşatmayı amaç edinen 1. si düzenlenen “Keşkek” gününe  Aydın’ı davet ettiler. SEL-DER olarak faaliyetleri hakkında bilgi veren dernek yöneticileri, önümüzdeki dönemde de önemli çalışmalara imza atacaklarını ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Murat Aydın, dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar dileyerek. ''Bilindiği gibi toplum düşüncesinin özgürleşmesine ve siyasi kalitenin yükselmesine büyük katkı sağlayan Sivil toplum kuruluşları ve dernekler özgür düşünce ve özgür teşebbüsle beslenir. Birlik şuuruyla güçlenir. Dernekler ve özellikle hemşeri dernekleri farklı amaç ve anlayış içerisinde olsalar dahi bir şehirde ya da bölgede bir demet oluşturan ülkemizin zenginliğidir. Bu noktada Selendili olan herkesin sivil toplum kuruluşlarıyla, siyasetçisiyle, bürokratıyla, iş adamlarıyla, esnafıyla üzerine düşen her türlü görev ve sorumluluğu yerine getireceğine kanaatim tamdır. Selendililer olarak Selendi sevgisini anlatmak ve kültürünü yaşatmak her Selendili hemşerimizin görevi olmalıdır. Birbirimize sımsıkı sarılmalıyız. Değişik düşünceler olabilir. Değişik olmayacak tek şeyimiz birliğimizi beraberliğimizi korumak ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak olmalıdır.

Kaymakamlık olarak ilçemizde yaptığımız tüm etkinliklerde diğer ilçe ve illerdeki derneklerimizin tamamı destek oluyor. İnşallah Salihli Selendililer Kültür ve Dayanışma derneğimizin “Keşkek” günü davetinize katılacağım''. Dedi.

Anahtar Kelimeler:
SelendiMurat AydınSel-Der
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel