Öne Çıkanlar Manisalılar İzmire manisa ABD Manisada Trafik Kazası 2 Ölü Soma

Şehitler için mevlit okutuldu

Kula İlçe Müftülüğü ve Kula 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu tarafından, İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından gerçekleştirilen terör olayında şehit olan 44 kişi için Kula Kurşunlu Camisinde ikindi namazından önce mevlit programı düzenlendi.
Mevlit öncesinde bir açıklama yapan Kula Müftüsü Kamil Kırkız, şehitlik mertebesinin önemini ayet ve hadisi şeriflerden örnekler vererek anlattı.
Kırkız, "Şehitlerimiz başta olmak üzere vatan için bu uğurda şehit olan tüm asker ve polislerimiz için bugün mevlid-i şerif okuttuk. Üzüntümüz büyük, şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bugün bu ülke şehitlerimizin sayesinde ayakta, duruyoruz. Yaralı kardeşlerime de acil şifalar dilerim." dedi.
İmam hatipler tarafından Mevlidi şerif ve 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi hafızlar tarafından okunan ilahilerin ardından, Kula Müftüsü Kamil Kırkız tarafından hatmi şeriflerin duası okundu.
Camide mevlit programını takip eden vatandaşlara, gül suyu ve tatlı ikram edilirken, mevlide, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Meletlioğlu, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri öğrencileri, okul aile birliği üyeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Mevlidin ardından Kula İlçe Müftüsü Kamil Kırkız, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu İdarecileri ve okul aile birliği üyeleri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek taziyede bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Kula
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel