Öne Çıkanlar enflasyon açıklaması Kula Devlet Hastanesi Serbest Gündem manisa şubesi izmir istanbul

Sarıgöl’de cemaatin bayram kahvaltısı geleneği

Sarıgöl’de Ayan Mahallesi Helvacı Camisi imamı ve cemaati geleneksel Ramazan Bayramı kahvaltısını bu yıl da düzenlediler.

Sarıgöl’de Ayan Mahallesi Helvacı Camisi imamı ve cemaati uzun yıllardır sürdürdükleri geleneklerini bu yıl da düzenlediler. Cami imamı Abdi Yavaş ve cemaat Ramazan Bayramı namazının ardından cami bahçesinde kahvaltı yaptı. Kahvaltıda cami cemaati ve aileleriyle birlikte 600 kişi aynı sofrada ekmeklerini paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Bu geleneğin 10 yıldır sürdürüldüğünü söyleyen Sarıgöl Ayan mahallesi Helvacı cami İmamı Abdi Yavaş, "On yıldan bu yana camimiz cemaati kendi aralarında topladıkları yardımla, Ramazan Bayramı namazından çıktıktan sonra ailelerine ve davetlilere bayram yemeği veriyoruz. Cemaat ne derse o oluyor. Bu yıl kahvaltı için hazırlıklar yapıldı. 600 kişiye kahvaltı verdik" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Sarıgöl
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel