Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Sarıgöl AK Parti’de referandum çalışması

AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanlığı, 16 Nisan’da yapılacak Anayasa referandumu için ilçenin en ücra mahallelerinde çalışmalara başladı.

16 Nisan’da yapılacak Anayasa referandumu için ulaşılamadık hiç bir yer bırakmamak için çalışan AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanlığı, ilçe merkezine en uzak mahallelerine giderek referandumu anlatacak. Sarıgöl’de tüm AK Parti teşkilatının referandum için çalıştığını belirten AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy, "Sarıgöl İlçe başkanlığı, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte mahalle gezilerimizi yoğunlaştırdık. Birlikte Sarıgöl ilçe merkezine 26 kilometre uzaklığındaki Şeyhdavutlar Mahallesini ziyaret ettik. Burada vatandaşlarımızla sohbet ettik. ’Evet’ gazeteleri ve broşürleri dağıttık. Mahalle halkının çalışmakta olduğu tarlaları ziyaret ederek, referandumda neden ’Evet’ demeleri konularını anlattık. Mahalle halkı bizleri çok iyi bir şekilde karşıladılar. Bizlerde tütün fidelerini sulamalarında yardımcı olduk. Referanduma kadar, tüm seçmenlerimizi ziyaret edeceğiz. Basmadığımız yer kalmayacak" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Sarıgöl
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel