Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi ak parti selendi Soma sarıgöl

Salihli’de 103 kovan arı sele kapıldı

Manisa’nın Salihli ilçesinde etkili olan sağanak yağış, tarım ve hayvancılığı olumsuz etkiledi. Gediz Nehri’nin taşması sonucu oluşan sel suları, Yılmaz Mahallesi’nde bulunan arı kovanlarını sürükledi.

Son günlerde aralıklarla devam eden ve şiddetini artıran yağışların ardından Gediz Nehri taştı. Nehir kenarındaki tarım arazileri sular altında kalırken, bölgede arıcılık yapan bir üreticiye ait 103 kovan arı sel sularına kapılarak telef oldu.

Salihli’ye bağlı Yılmaz Mahallesi’nde Gediz Nehri kıyısında bulunan arazide meydana gelen olayda, kovanların büyük bölümünün kullanılamaz hale geldiği öğrenildi. Arı üreticisi, yaşanan zararın çok büyük olduğunu belirterek yetkililerden destek beklediğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel