Öne Çıkanlar eğitim bir sen WeWalk Akıllı Baston Mehmet Akın ramis şiyak köprü çalışmaları

Salihli İŞKUR’dan milli seferberlik standı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Salihli Şube Müdürlüğü tarafından “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesi” kapsamında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla stant kuruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun start verdiği “Çalışma Hayatında Milli İstihdam Seferberliği” projesi kapsamında İŞKUR Salihli Şube Müdürlüğü tarafından Salihli Ticaret Borsasında stant açıldı. Açılan stantta İŞKUR iş ve meslek danışmanları Gökben Gümüş ve Hüseyin Akgöz tarafından borsa üyelerine ve vatandaşlar bilgilendirildi.

Haftanın 5 günü belirli noktalara stant kurarak vatandaşları teşvikler ve kurum konusunda bilgilendirdiklerini ifade eden İŞKUR Salihli Şube Müdürü Huriye Özcan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde sayın bakanımızın talimatlarıyla çalışma hayatında milli seferberlik ilan edildi. Bizde Salihli İŞKUR olarak vatandaşlarımızı bilgilendirme adına hareketli olan her yerde bilgilendirme çalışması gerçekleştirdik. Bugünde Salihli Ticaret Borsası hizmet binasında stant açarak, borsa üyeleri ve vatandaşlarımızı bilgilendirdik” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Işkur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel