Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü iOS kullanıcıları şehidimiz var Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker alaşehir

Salihli Belediyespor’da yeni transfer

Manisa Süper Amatör Küme ekiplerinden Salihli Belediyespor, kaleci Emrullah Öztürk ve forvet oyuncusu Akın Aktaş’ı transfer etti.

Kaleci Öztürk ve forvek Aktaş, kendilerini yeşil-beyazlı renkleri bağlayan imzayı ise Belediye Razlı Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşmeye imza attı. Teknik Direktör Fikret Gezer’in talepleri doğrultusunda BAL hedefine taşıyacak oyuncuları transfer ederek kadroya dahil ettiklerini ifade eden Belediye Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz "Bu sene Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkmak konusunda kesin kararlıyız, bu yönde transferler yaparak kadromuzu daha da güçlendiriyoruz" dedi. Belediyespor Razlı Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz,Antrenör Adem Başaran ile futbolcular Emrullah Öztürk ve Akın Aktaş katıldı.

Öte yandan, yeni sezon transfer çalışlarını sürdüren Yeşil-Beyazlı ekip daha önce, orta saha oyuncusu Ümit Mutlu, defans oyuncusu Musa Yiğit ve santrofor Kadir Kaya ile sözleşme imzalamıştı.

Anahtar Kelimeler:
ManisaSalihli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel