Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Öğrenciler yararına kermes

Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı Manisa temsilciliği tarafından Vakfın genel merkezinin bulunduğu Malatya’nın Darende ilçesindeki yurtta kalan öğrenciler yararına Akhisar ilçesinde hayır çarşısı kermesi açıldı.

Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı Manisa temsilciliği tarafından organize edilen ve geliri vakfın yurtlarında ücretsiz kalan öğrencilerin yararına kullanılacak olan hayır çarşısı kermesi Akhisar’ın Kethüda Mahallesinde açıldı.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Başkan Yardımcısı Ömer İşçi’nin de katıldığı kermes dualar eşliğinde açılırken, kermeste hediyelik eşya, çeyizlik ürünler ve gıda reyonları yer alıyor.

Öğrenci yurdunda ücretsiz okuyan öğrencilere destek için kermes düzenlediklerini ifade eden Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı Manisa Temsilcisi Bayram Turgut, “Şefkat gülleri tarafından Akhisar’da ikincisini düzenlediğimiz kermesimiz Türkiye’nin birçok ilçesinde ve ilinde mevcut olan bir kermestir. Yemeklerin tamamı çevremizdeki ve mahallemizdeki insanlar tarafından getirilen ve hayır kermesi olarak ikram edilen ürünlerdir. Bu ürünlerden elde edilen ücretler Darende’de 800 kişilik yurdumuzda bulunan ücretsiz olarak okuttuğumuz öğrencilerin yurduna sunuluyor” dedi.

Katılımcıların ilgi gösterdiği serginin yaklaşık 1 hafta boyunca açık kalacağı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
AkhisarBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel