Öne Çıkanlar Gördes Türkiye-ABD alaşehir mitingi vali erdoğan bektaş Manisa AK Parti Gençlik Kolları

Manisa CBÜ’lü akademisyen Dünya Oyunları’nda görev alacak

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Pınar Güzel Gürbüz, ağustos ayında Çin’in Chengdu kentinde düzenlenecek Dünya Oyunları’nda görev almak üzere Dünya Karate Federasyonu tarafından davet edilerek organizasyona katılan tek Türk hakem oldu.

En prestijli spor organizasyonlarından biri olan Dünya Oyunları, dünyanın farklı ülkelerinden seçilen en yetkin hakemlerin katılımıyla gerçekleşirken, Prof. Dr. Pınar Güzel Gürbüz bu görevle hem Manisa Celal Bayar Üniversitesi’ni hem de Türk karatesini uluslararası arenada temsil edecek.

Daha önce birçok ulusal ve uluslararası organizasyonda hakemlik yapan ve Dünya Hakem Kurulu üyesi olan Prof. Dr. Pınar Güzel Gürbüz’ün Dünya Oyunları’nda görev alacak olması, Türk sporunun ve akademisinin uluslararası alandaki yükselen değerini ortaya koyarken genç hakemler ve spor bilimciler için de ilham verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel