Öne Çıkanlar turgutlu Manisa Büyükşehir Belediyesi maski sarıgöl alaşehir

Kula’da uyuşturucuya geçit yok

Manisa’nın Kula ilçesinde emniyet ekipleri düzenledikleri operasyonda, bir şahsın üzerinde uyuşturucu madde ve hap ele geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında gelen bir ihbarı değerlendirerek operasyon düzenledi. Şüpheli şahıs Y.S.’nin yapılan üst aramasında 30 gram uyuşturucu madde, 9 adet ectasy hap ve 9 adet lilica hap bulundu. Gözaltına alınan Y.S, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Yetkililer, uyuşturucuyla mücadele kapsamında ilçe genelinde denetim ve operasyonların artarak devam edeceğini bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
KulaUyuşturucuOperasyon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel