Öne Çıkanlar manisa salihli Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak İl Müdürü Öztürk Salihli istikameti

Kula’da sürücülere kış uyarısı

Manisa’nın Kula ilçesinde, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Oktay Kırlı, kış aylarına girildiği şu günlerde sürücüleri gerekli tedbirleri almaları konusunda uyardı.

Kula Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Oktay Kırlı, kış aylarına girilmesiyle birlikte yaşanılabilecek olumsuz hava şartlarında ilçede bulunan sürücülerin dikkatli olmalarını istedi. Özellikle öğrenci taşımacılığı ve nakliyecilik yapan sürücüleri de uyaran Kırlı, araçların kış bakımlarının yaptırılmasının ve kış lastiğinin takılmasının hayati öneme sahip olduğunu vurguladı. Kırlı ayrıca, sürücülerin çekme halatı, zincir ve takoz gibi araç gereçleri de araçlarında bulundurmaları gerektiğini hatırlattı.

Anahtar Kelimeler:
Kula
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel