Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü belediyesi iOS kullanıcıları Manisa Büyükşehir Belediyesi alaşehir

Kula’da 5 okula beyaz bayrak denetimi

Kula’da temizlik, hijyen ve eğitimde yaşam kalitesini yükselterek ’Beyaz Bayrak’ hak kazanabilecek 5 okula denetim yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2006 yılında başlatılan ’Beyaz Bayrak’ projesi kapsamında Kula Beyaz Bayrak Denetleme Komisyonu Başkanı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ethem Dağlı başkanlığında denetim komisyonu Kula’da 5 okulu denetledi. Beyaz Bayrak verilebilecek okulları denetleyen komisyon üyeleri, yapacakları değerlendirmeler sonucunda beyaz bayrak verilecek okullar belirlenecek. Yapılan denetimler hakkında bilgi veren Kula Beyaz Bayrak Denetleme Komisyonu Başkanı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ethem Dağlı “Kula’da 5 okulda denetleme yaparak beyaz bayrak verilebilecek okulları değerlendirmeye alarak belirleyeceğiz. Ülke genelinde olduğu gibi Kula’da da bu geniş kapsamlı çalışmalarımız devam ediyor. Proje kapsamında yapılacak çalışmalar ve denetimlerle ülke genelindeki okulların tamamının Beyaz Bayrak alması suretiyle çocuklarımızın sağlıklı ve hijyenik şartlarda eğitim alması hedeflenmektedir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kula
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel