Öne Çıkanlar MUGLADA ZİYARETLERDE BULUNDU TÜGVA cumhurbaşkanı erdoğan Sakal-ı Şerif Hayaline Doğru Dualarla Pedal Çevirdi

Kula Hem'den 53 Farklı Kurs
 Halk Eğitim Merkezi Müdür vekili Adem Sümen 2014 - 2015 eğitim öğretim döneminin ilk döneminde 53 branşta kurs açıldığını ve bu kurslardan 940 kursiyerin faydalandığını söyledi.


Birçok alanda şimdiye kadar hiç açılmamış kursların da açıldığını kaydeden Sümen, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak verilen eğitimleri çok daha iyi yerlere taşımayı hedeflediklerini söyledi. Sümen, 2014-2015 eğitim öğretim yılında vatandaşların istek ve taleplerine yönelik kurslar açmayı planladıklarını kaydederek, "Kurs faaliyetlerimizin tüm vatandaşlara yayılması ve duyulması için her türlü çaba gösterilmektedir. Vatandaşlarımızın her zaman her yerde her durumda yaygın eğitim hizmetlerinden yararlanabilmesi için tüm çalışanlarımız her türlü yardım ve desteklerini vereceklerdir. İlçemizde kurs etkinliklerimizi yayabilmek için kurum ve kuruluşlarla, vakıflarla, belediye ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği arayışları sürdürülmektedir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
ManisaKulaKursAdem Sümen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel